Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Φουρνιστή φέτα ψαριού


Ραντίστε μια ζυγισμένη φέτα *ψαριού με χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώστε, τοποθετήστε τη σε ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο τους 220-250 βαθμούς. Μια στρώση με βρασμένα λαχανικά –φασολάκια, πιπεριά σε κύβους, σέλερι, μανιτάρια, φύτρες φασολιών κλπ- μπορεί να τοποθετηθεί στο ταψάκι κάτω απ’ το ψάρι και περιχύστε με *Σάλτσα Τομάτας WW πάνω σε όλα πριν το ψήσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου