Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Σουφλέ με σπανάκι και μανιτάρια


¼ φλ. μανιτάρια κονσέρβας σε φέτες
1 αυγό, χωρισμένο

Σ’ ένα ατομικό πυρεξάκι ανακατέψτε πολύ καλά τη σούπα, τα μανιτάρια και τον κρόκο του αυγού. Χτυπήστε το ασπράδι μέχρι να σφίξει, ρίξτε το στο μείγμα κι ανακατέψτε απαλά. Ψήστε στους 170 βαθμούς για μιάμιση ώρα. Ένα εξαιρετικό κυριακάτικο πρωινό πιάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου