Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Φουσκωτά σπαράγγια


1 φλ. σπαράγγια μαγειρεμένα
1 ΚΣ ψίχουλα ψωμιού (φτιαγμένα από επιτρεπτό ψωμί, στο μπλέντερ)
1 αυγό, χτυπημένο
1 φλ. Γάλα άπαχο
⅛ κγ γλυκαντικό
Αλάτι

Αναμείξτε πολύ καλά τα 4 πρώτα υλικά. Προσθέστε το γλυκαντικό και το αλάτι και ρίξτε το μείγμα σε ταψάκι. Ψήστε σε μέτρια θερμοκρασία στους 170 βαθμούς μέχρι να γίνει αλλά όχι να στεγνώσει. Είναι μισό μεσημεριανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου