Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Αυγό Φου Γιανκγ φτιαγμένο μαζί με κρέας


1 αυγό
¼ φλ. φύτρες φασολιών
60 γρ. τριμμένο άσπρο κρέας κοτόπουλου ή γαλοπούλας ή άπαχο ροστ μπηφ
Νιφάδες κρεμμυδιού
Από μια πρέζα αλάτι και πιπέρι

Χτυπήστε το αυγό κι ανακατέψτε το μαζί με τις φύτρες και το κοτόπουλο, τη γαλοπούλα ή το ροστ μπηφ. Ζεσταίνετε ένα βαρύ σιδερένιο τηγάνι μέχρι ν’ αρχίσει να καπνίζει. Γεμίστε το με το μείγμα του αυγού και μαγειρέψτε τόσο όσο να γίνει σαν τηγανίτα. Όταν πάρει καστανό χρώμα απ’ τη μια μεριά γυρίστε τη να πάρει χρώμα κι απ’ την άλλη. Μπορείτε να προσθέσετε 1/8 κγ σόγια σως στο μείγμα του αυγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου