Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Κρεμώδη μανιτάρια κι αυγά


112 γρ. μανιτάρια φρέσκα
2 κγ νιφάδες κρεμμυδιού, βρεγμένες στο νερό
¼ φλ. ζωμό βοδινού
2 αυγά βρασμένα σφιχτά, σε φέτες

Ζεσταίνετε ένα βαρύ τηγάνι αλουμινίου πάνω σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τα μανιτάρια αφού τα κόψετε οριζόντια, τις νιφάδες κρεμμυδιού και το ζωμό. Σκεπάστε το τηγάνι και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν αλλά μην αφήσετε τα μανιτάρια να στεγνώσουν. Όταν κρυώσουν, ψιλοκόψτε, προσθέστε γάλα ή ζωμό αν χρειάζεται, ξαναζεσταίνεται και πασπαλίζετε με τα ψιλοκομμένα αυγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου