Κατά το καλλιτεχνικό ιδίωμα «two fers” σημαίνει η πώληση
δύο εισιτηρίων στην τιμή του ενός. Έτσι προκύπτει και η εκδοχή των WW για την ονομασία της
συνταγής.
1 αυγό
2 κγ νερό
1/8 κγ αλάτι
1/8 κγ γλουταμινικό νάτριο (MSG)
1 φέτα άσπρο ψωμί (ολικής αλέσεως), κομμένη στη
μέση ώστε να έχουμε 2 λεπτές φέτες
1 φακελάκι γλυκαντικό
¼ κγ κανέλλα
Χτυπήστε τα 4 πρώτα υλικά. Βυθίστε τις φέτες
ψωμιού στο αυγό και ψήστε την κάθε πλευρά τους σε αντικολλητικό τηγάνι ή στο
γκριλ, μέχρι να πάρουν καστανό χρώμα. Με μια σπάτουλα γυρίστε τις φέτες κι όχι
με πιρούνι γιατί είναι πολύ λεπτές να κρατηθούν σε αυτό. Βγαίνουν 2 φέτες γαλλικού τοστ (που σχεδόν
διπλασιάζονται κατά το ψήσιμο). Πασπαλίστε με ζαχαρωμένη κανέλλα που φτιάχνετε
με την κανέλλα και το γλυκαντικό απ’ το φακελάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου