½ κγ αφυδατωμένο κρεμμύδι, βρεγμένο στο νερό για
5'
2 αντίδια
½ κλωνάρι σέλερι
1 φέτα πράσινης πιπεριάς
1 κύβο λαχανικών
1 πρέζα σκόνη σκόρδου
2/3 φλ. τυρί κότατζ ή κατίκι
Ρευστοποιήστε το κρεμμύδι με το νερό που ήταν μέσα
κι όλα μαζί τα υλικά (εκτός απ’ τα λαχανικά) στο μπλέντερ. Βάλτε στο ψυγείο για
2 ώρες να πήξει. Σερβίρεται το ντηπ στο μεσημεριανό χρησιμοποιώντας το σέλερι,
τα αντίδια κι άλλα πράσινα λαχανικά. Αν μοιράσετε το μείγμα στα 4 καθένα
περιέχει ¼ απ’ το επιτρεπόμενο τυρί του μεσημεριανού συμπληρώνοντας με 90 γρ.
(3/4 μερίδας) ψάρι ανά μερίδα για να γίνει το γεύμα πλήρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου