Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ντιπ τυριού #1


½ κγ αφυδατωμένο κρεμμύδι, βρεγμένο στο νερό για 5'
2 αντίδια
½ κλωνάρι σέλερι
1 φέτα πράσινης πιπεριάς
1 κύβο λαχανικών
1 πρέζα σκόνη σκόρδου
2/3 φλ. τυρί κότατζ ή κατίκι

Ρευστοποιήστε το κρεμμύδι με το νερό που ήταν μέσα κι όλα μαζί τα υλικά (εκτός απ’ τα λαχανικά) στο μπλέντερ. Βάλτε στο ψυγείο για 2 ώρες να πήξει. Σερβίρεται το ντηπ στο μεσημεριανό χρησιμοποιώντας το σέλερι, τα αντίδια κι άλλα πράσινα λαχανικά. Αν μοιράσετε το μείγμα στα 4 καθένα περιέχει ¼ απ’ το επιτρεπόμενο τυρί του μεσημεριανού συμπληρώνοντας με 90 γρ. (3/4 μερίδας) ψάρι ανά μερίδα για να γίνει το γεύμα πλήρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου