Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Μπλίντζες τυριού


3 αυγά
2 ΚΣ νερό

Χτυπήστε τ’ αυγά με το νερό. Φτιάξτε τηγανίτες χρησιμοποιώντας 3 ΚΣ απ’ το μείγμα σε αντικολλητικό τηγάνι. Γυρίστε το τηγάνι να απλώσει το μείγμα και ψήστε μέχρι να πάρει καστανό χρώμα μόνο η μία μεριά και βγάλε τις σε καθαρό πανί.

ΓΕΜΙΣΗ
⅔ φλ. τυρί κότατζ
1 αυγό, χτυπημένο
1 μικρό κομμάτι πορτοκαλόφλουδας ή λίγο ξύσμα
Γλυκαντικό

Ανακατέψτε τα υλικά της γέμισης πατώντας καλά. Γεμίστε μια ΚΣ στην άκρη της κάθε τηγανίτας. Κλείστε τα πλάγια και τυλίξτε σε ρολό. Τοποθετήστε σε αντικολλητικό ταψάκι και ψήστε για 10-15’. Σερβίρεται 3 στο μεσημεριανό (1 μερίδα τυρί, 2 μερίδες αυγά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου