60 γρ. τυρί κότατζ
1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως, κομμένη
Νερό (ή γάλα άπαχο) για το μπλέντερ
½ μήλο ή ροδάκινο
Κανέλλα και γλυκαντικό
Ζεστάνετε ένα μικρό τηγάνι. Στο μεταξύ ρίξτε στο
μπλέντερ το τυρί, το ψωμί κι αρκετό νερό ή γάλα και χτυπήστε. Ρίξτε το μείγμα
στο καυτό τηγάνι και ψήστε μέχρι να πάρει καστανό χρώμα από κάτω. Μην γυρίσετε.
Καθαρίστε και κόψτε σε πολύ λεπτές φέτες το μήλο ή το ροδάκινο. Απλώστε το
φρούτο πάνω στη τηγανίτα. Τοποθετήστε το τηγάνι στο γκριλ 9 εκ. κάτω απ’ την
αντίσταση και ψήστε μέχρι το φρούτο να πάρει χρώμα. Πασπαλίστε με κανέλλα και
γλυκαντικό (μπορείτε να το κάνετε κι όσο ο φούρνος είναι ζεστός για να λιώσει η
κανέλλα).
*Βατόμουρα, *φράουλες, *φέτες πορτοκαλιού κλπ μπορούν
να αντικαταστήσουν το μήλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου