Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Αυγά ποσέ


Χρησιμοποιήστε ένα μικρό κατσαρολάκι με νερό, ρίξτε αλάτι και 1 ΚΣ ξύδι, σπάστε ένα αυγό σε ένα φλιτζάνι κι αφήστε να γλιστρήσει στο νερό που σιγοβράζει. Όταν είναι έτοιμο βγάλτε το με τρυπητή κουτάλα κι αφήστε το να στραγγίσει σε καθαρή στεγνή πετσέτα. Σερβίρετε αμέσως ή κρατήστε το ζεστό σ’ ένα πιάτο πάνω απ’ το κατσαρολάκι με το ζεστό νερό. 2 ½ - 3 λεπτά χρειάζονται για να έχετε μαλακά αυγά και 5’ για σκληρά.

ΤΡΟΠΟΙ WW ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΕ ΑΥΓΑ
Κάντε ποσέ τα καπάκια από μεγάλα μανιτάρια για 3' σε νερό που βράζει και περιέχει χυμό λεμονιού. Τοποθετείστε ένα αυγό ποσέ πάνω απ’ το καθένα. Περιχύστε με σάλτσα Τσαμπόρντ (δείτε τα περιεχόμενα για την συνταγή) και πασπαλίστε με πάπρικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου