Υπάρχουν πολλά διαφορετικά συστήματα να βράσετε
αυγά αλλά με τον τρόπο του κρύου νερού θα βράσετε αυγά χωρίς να σπάσουν.
Τοποθετήστε το αυγό σε ένα κατσαρολάκι και σκεπάστε το με νερό. Σιγοβράστε. Για
να έχετε μαλακό κρόκο και σφιχτό ασπράδι χρειάζονται 6’ (5’ θέλει αν ρίξετε το
αυγό απευθείας στο βραστό νερό).
Τα πολύ σφιχτά βραστά αυγά θέλουν 15’. Όταν τα
αυγά είναι έτοιμα, ρίξτε τα σε κρύο νερό για να φύγει εύκολα το τσόφλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου