1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
1 ¼ κγ υγρό γλυκαντικό
1 φλ. γάλα άπαχο
Μία πρέζα αλάτι
¼ κγ βανίλια
Μία πρέζα κανέλλα
Ανακατέψτε το αυγό με το γλυκαντικό. Αργά
προσθέστε το γάλα, το αλάτι και τη βανίλια κι ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το μείγμα
σε 2 φλιτζάνια πυρίμαχα. Πασπαλίστε με τη κανέλλα. Τοποθετήστε τα φλιτζάνια σε
ταψάκι με καυτό νερό και ψήστε στο φούρνο για 1 ώρα στους 160 βαθμούς. Δύο
μερίδες μεσημεριανού. Η μία μπορεί να φυλαχθεί για την επόμενη μέρα. Μετράει ως
γάλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου