1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
1 κγ γλυκαντικό
1 φλ. γάλα άπαχο
½ κγ βανίλια
Τριμμένο μοσχοκάρυδο
Αναμείξτε το αυγό με το γλυκαντικό. Ανακατέψτε το
γάλα με τη βανίλια. Ανακατέψτε καλά. Γεμίστε δύο πυρίμαχα φλιτζάνια. Πασπαλίστε
με το μοσχοκάρυδο. Γεμίστε ένα ταψάκι με καυτό νερό και τοποθετήστε τα
φλιτζάνια και ψήστε στη ξυλόσομπα για 1 ώρα μέχρι το μαχαίρι να βγαίνει καθαρό
απ’ τη κρέμα. Νόστιμο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου