Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Σάλτσα με τυρί κι αγγούρι


2 αγγούρια, ψιλοκομμένα
2 ΚΣ χυμό λεμονιού
⅓ φλ. τυρί κότατζ
1 κγ κρεμμύδι τριμμένο ή σκόνη κρεμμυδιού σοταρισμένη
1 κγ αλάτι
Πιπέρι

Ρίξτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ να γίνουν πουρές. Σερβίρεται στο μεσημεριανό για δύο πάνω σε 180 γρ. καβουρόψυχα. Ή σερβίρεται τη μισή σάλτσα (για έναν) πάνω σε 90 γρ. καβουρόψυχα και φυλάξτε την υπόλοιπη σάλτσα στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου