2 αγγούρια, ψιλοκομμένα
2 ΚΣ χυμό λεμονιού
⅓ φλ. τυρί κότατζ
1 κγ κρεμμύδι τριμμένο ή σκόνη κρεμμυδιού
σοταρισμένη
1 κγ αλάτι
Πιπέρι
Ρίξτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ να γίνουν πουρές.
Σερβίρεται στο μεσημεριανό για δύο πάνω σε 180 γρ. καβουρόψυχα. Ή σερβίρεται τη
μισή σάλτσα (για έναν) πάνω σε 90 γρ. καβουρόψυχα και φυλάξτε την υπόλοιπη
σάλτσα στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου