Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Γρήγορο τσάουντερ μανχάταν με όστρακα


¾ φλ. χυμό τομάτας
¾ φλ. ζωμό κοτόπουλου (μπορεί να φτιαχτεί από κύβο)
1 κονσέρβα (240 γρ.) όστρακα ψιλοκομμένα
½ φλ. ζουμί απ’ τα όστρακα
Μια πρέζα θυμάρι
Πρόταση: κόκκινο καυτό πιπέρι

Ανακατέψτε τα υγρά και βάλτε να βράσουν, προσθέτοντας το θυμάρι και το πιπέρι αν το χρησιμοποιήσετε. Μαγειρέψτε για 3’. Στο μεταξύ χωρίστε τα ψιλοκομμένα όστρακα σε 2 μπωλ για τσάουντερ. Γεμίστε με καυτή σούπα τα μπωλ και σερβίρετε αμέσως. Τα όστρακα θα είναι πιο ζουμερά και μαλακά αν δεν μαγειρευτούν. 2 μερίδες. Υπολογίστε από 60 γρ. ψαριού την κάθε μία. (Σημείωση: τα όστρακα που είναι συσκευασμένα σε υγρό μπορεί να έχουν περίπου 120 γρ. καθαρό βάρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου