¾ φλ. χυμό τομάτας
¾ φλ. ζωμό κοτόπουλου (μπορεί να φτιαχτεί από κύβο)
1 κονσέρβα (240 γρ.) όστρακα ψιλοκομμένα
½ φλ. ζουμί απ’ τα όστρακα
Μια πρέζα θυμάρι
Πρόταση: κόκκινο καυτό πιπέρι
Ανακατέψτε τα υγρά και βάλτε να βράσουν,
προσθέτοντας το θυμάρι και το πιπέρι αν το χρησιμοποιήσετε. Μαγειρέψτε για 3’.
Στο μεταξύ χωρίστε τα ψιλοκομμένα όστρακα σε 2 μπωλ για τσάουντερ. Γεμίστε με
καυτή σούπα τα μπωλ και σερβίρετε αμέσως. Τα όστρακα θα είναι πιο ζουμερά και
μαλακά αν δεν μαγειρευτούν. 2 μερίδες. Υπολογίστε από 60 γρ. ψαριού την κάθε
μία. (Σημείωση: τα όστρακα που είναι συσκευασμένα σε υγρό μπορεί να έχουν
περίπου 120 γρ. καθαρό βάρος).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου