Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Γάδος με κάρρυ


480 γρ. φιλέτο γάδου
1 ΚΣ κάρρυ σκόνη
*3 ΚΣ γάλα άπαχο
½ φλ. ζωμό ψαριού, ζωμό κοτόπουλου ή ζωμό οστράκων

Κόψτε τον γάδο σε μακριές λωρίδες. Ζεσταίνετε το γάλα με το ζωμό ψαριού ή κοτόπουλου και το κάρρυ. Προσθέτετε τους λωρίδες του ψαριού και μαγειρεύετε μέχρι να γίνουν. Σερβίρεται με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Χρησιμοποιήστε την ζυγισμένη μερίδα στο μεσημεριανό ή στο βραδυνό γεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου