480 γρ. φιλέτο γάδου
1 ΚΣ κάρρυ σκόνη
*3 ΚΣ γάλα άπαχο
½ φλ. ζωμό ψαριού, ζωμό κοτόπουλου ή ζωμό οστράκων
Κόψτε τον γάδο σε μακριές λωρίδες. Ζεσταίνετε το
γάλα με το ζωμό ψαριού ή κοτόπουλου και το κάρρυ. Προσθέτετε τους λωρίδες του
ψαριού και μαγειρεύετε μέχρι να γίνουν. Σερβίρεται με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Χρησιμοποιήστε την ζυγισμένη μερίδα στο μεσημεριανό ή στο βραδυνό γεύμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου