Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ψητή ιππόγλωσσα μεσογείου


*2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδου, σπασμένη
½ φλ. κλαδάκια μαϊντανού
½ κγ αλάτι
⅛ κγ πιπέρι
*1 φλ. Σάλτσα Τομάτας WW
2 κύβους κοτόπουλου
*3 φέτες φρέσκιας ιππόγλωσσας (ζυγίστε ακριβώς όσο ν’ αντιστοιχεί στο γεύμα)
*3 λεπτές φέτες τομάτας
3 λεπτές φέτες λεμονιού

Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε 3 ΚΣ νερό κι αφήστε μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέστε τον μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι, την σάλτσα τομάτας και τους κύβους. Σιγοβράστε χωρίς να σκεπάσετε για 20'. Ανάψτε τον φούρνο να ζεσταίνεται στους 180 βαθμούς. Τοποθετείστε τις φέτες ψαριού σε ένα ταψάκι, σκεπάστε το με τη σάλτσα και από πάνω τοποθετείστε τις φέτες τομάτας και λεμονιού. Ψήστε για 20'-25' ή μέχρι το ψάρι να κόβεται εύκολα με ένα πιρούνι. Είναι 3 μερίδες, συμπεριλαμβανομένου και των περιορισμένων λαχανικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου