Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Μπριζόλα στο γκριλ


Καμιά απορία σχετικά με αυτό –υπάρχουν κάποια πράγματα στην ζωή που είναι δημοφιλή όπως η μπριζόλα στο γκριλ! Μαγειρέψτε τη όπως σας αρέσει, όμως για μένα επιλέγω στο πλάι να βάζω μαλακά μανιτάρια στον ατμό. Φυσικά, οποιοδήποτε κομματάκι λίπους πρέπει να αφαιρεθεί πρώτο πρώτο και μην χρησιμοποιήσετε το ζουμί της αν δεν κρυώσει πρώτα κι αφαιρεθεί το λίπος απ’ την επιφάνεια. Ζυγίστε την μπριζόλα μετά το ψήσιμο και πριν την σερβίρεται: 180 γρ. για τις γυναίκες και τους έφηβους, 240 γρ. για τους άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου