Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Σουφλέ ψαριών με σάλτσα λαχανικών


*420 γρ. οποιοδήποτε μαγειρεμένο ψάρι (γλώσσα και μπακαλιάρος είναι καλά)
*1 φλ. ζεσταμένο (όχι βρασμένο) γάλα άπαχο
2 κγ κρεμμύδι τριμμένο για γεύση
*1 αυγό, χωρισμένο
*½ φλ. ψίχουλα ψωμιού (1 φέτα χτυπημένη στο μπλέντερ)

Λιώστε το ψάρι με το κρεμμύδι, τον κρόκο του αυγού και τα ψίχουλα. Ανακατέψτε στο μείγμα το γάλα κι έπειτα με την μαρέγκα που θα φτιάξετε χτυπώντας τα’ ασπράδι καλά. Ρίξτε το μείγμα σε πυρέξ, τοποθετήστε το σε ταψάκι που έχετε ρίξει νερό και ψήστε για 40' στους 150 βαθμούς. Το σουφλέ θα φουσκώσει και θα πάρει καστανό χρώμα. Απλώστε από πάνω Σάλτσα Λαχανικών. Μερίδες 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου