Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ψάρι και μήλα


Κόψτε σε φέτες *4 μήλα περίπου 9 χιλιοστά πάχος. Σιγοβράστε τα σε μια γάστρα με μερικές κουταλιές της σούπας νερό, αλατίστε και προσθέστε και ¼ κγ γλυκαντικό. Όταν σχεδόν μαλακώσουν, βάλτε 960 γρ. *ψάρι πάνω στα μήλα, σκεπάστε κι αφήστε να μαγειρευτούν στον ατμό για 5'. Βγάλτε το καπάκι και γυρίστε το ψάρι, αλατοπιπερώστε και ψήστε στο γκριλ μέχρι να πάρει χρώμα. Ζυγίστε το ψάρι και υπολογίστε τα μήλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου