Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Ρουμάνικο γκιβέτς ψαριού


Ακολουθείστε τις οδηγίες για Λαχανικά Γκιβέτς, αλλά χρησιμοποιήστε μια βαθιά γάστρα. Καθαρίστε και πλύντε το *ψάρι και τοποθετείστε το πάνω στα λαχανικά. Σκεπάστε και μαγειρέψτε σε μέτριο φούρνο μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν. 20' πριν γίνουν, ξεσκεπάστε τη γάστρα και δυναμώστε τη φωτιά να πάρει χρώμα το φαγητό. Τα λαχανικά είναι απεριόριστα, όμως ζυγίστε το ψάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου