¼ φλ. αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού,
ανασυσταμένες στο νερό
*240 γρ. φιλέτο λούτσου
Αλάτι και πιπέρι
Υγρό γλυκαντικό
Χυμό λεμονιού
Μείγμα μπαχαρικών*
Ανακατέψτε όλα τα υλικά και σιγοβράστε με αρκετό
νερό ώστε να καλύπτονται για 30’. Βγάλτε το ψάρι, στραγγίστε τα υγρά και ρίξτε
τα πάνω το. Αφήστε να κρυώσει. 1 μερίδα για βραδυνό.
[*] Το μείγμα είναι φτιαγμένο από: σπόρους μουστάρδας ολόκληρους, ολόκληρα
μπαχάρια, σπόρους κόλιανδρου, αφυδατωμένες νιφάδες κόκκινης πιπεριάς, τριμμένη
πιπερόριζα, δαφνόφυλλο σπασμένο, ξυλάκι κανέλλας σπασμένο στη μέση, μοσχοκάρφια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου