Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Πικάντικο ψάρι


¼ φλ. αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού, ανασυσταμένες στο νερό
*240 γρ. φιλέτο λούτσου
Αλάτι και πιπέρι
Υγρό γλυκαντικό
Χυμό λεμονιού
Μείγμα μπαχαρικών*

Ανακατέψτε όλα τα υλικά και σιγοβράστε με αρκετό νερό ώστε να καλύπτονται για 30’. Βγάλτε το ψάρι, στραγγίστε τα υγρά και ρίξτε τα πάνω το. Αφήστε να κρυώσει. 1 μερίδα για βραδυνό.

[*] Το μείγμα είναι φτιαγμένο από:  σπόρους μουστάρδας ολόκληρους, ολόκληρα μπαχάρια, σπόρους κόλιανδρου, αφυδατωμένες νιφάδες κόκκινης πιπεριάς, τριμμένη πιπερόριζα, δαφνόφυλλο σπασμένο, ξυλάκι κανέλλας σπασμένο στη μέση, μοσχοκάρφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου