3 ΚΣ σόγια σως
1 κγ αλάτι
Πιπέρι
Σκόνη σκόρδου
Χυμός λεμονιού
1 κγ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
1 κγ νερό
*1 φέτα καλκάνι (επιτρεπόμενη μερίδα για 1)
Πάπρικα
Ετοιμάστε την σάλτσα κι αναμείξτε τα πρώτα 7
υλικά. Απλώστε και στις δύο μεριές του ψαριού. Πασπαλίστε με πάπρικα. Ψήστε 2
εκ. κάτω απ’ το γκριλ για 8' ή μέχρι να πάρει χρώμα. Γυρίστε και ψήστε να πάρει
χρώμα κι απ’ την άλλη αν η φέτα είναι χοντρή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου