*2 μερίδες μπακαλιάρο, φρέσκο ή οποιοδήποτε λευκό
ψάρι
1 κγ άνηθο
1 κγ μαϊντανό
⅟₈ κγ ξηρή μουστάρδα
1 ή 2 κλωνάρια σέλερι, σε φέτες
Αλάτι και πιπέρι
Πράσινη πιπεριά σε κυβάκια (αν το επιθυμείτε)
*1 φλ. ξινόγαλα ή άπαχο γάλα
Τοποθετείστε το ψάρι σε ταψάκι, προσθέστε τ’
αρωματικά και ρίξτε το γάλα από πάνω. Ψήστε στο φούρνο μέχρι το ψάρι να κόβεται
με το πιρούνι εύκολα (για περίπου ½ ώρα) στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου