Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Ψάρι ψητό σε ξινόγαλα


*2 μερίδες μπακαλιάρο, φρέσκο ή οποιοδήποτε λευκό ψάρι
1 κγ άνηθο
1 κγ μαϊντανό
⅟₈ κγ ξηρή μουστάρδα
1 ή 2 κλωνάρια σέλερι, σε φέτες
Αλάτι και πιπέρι
Πράσινη πιπεριά σε κυβάκια (αν το επιθυμείτε)
*1 φλ. ξινόγαλα ή άπαχο γάλα

Τοποθετείστε το ψάρι σε ταψάκι, προσθέστε τ’ αρωματικά και ρίξτε το γάλα από πάνω. Ψήστε στο φούρνο μέχρι το ψάρι να κόβεται με το πιρούνι εύκολα (για περίπου ½ ώρα) στους 180 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου