3 κγ αφυδατωμένο κρεμμύδι
2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
1 σκελίδα σκόρδου (ή σκόνη)
Λίγη πάπρικα
½ κγ αλάτι
Λίγο πιπέρι
*2 τομάτες, κομμένες στη μέση
*480 γρ. γαρίδες ή αστακό ωμό (ζυγίστε ανάλογα για
τις μερίδες)
Γλυκαντικό
Μαγειρέψτε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το σκόρδο,
την πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι και τις τομάτες για 10' ή μέχρι να μαλακώσουν
οι πιπεριές. Προσθέστε τις γαρίδες ή τον αστακό. Πασπαλίστε με το γλυκαντικό να
γλυκάνει το φαγητό. Σκεπάστε και σιγοβράστε για 10' ή παραπάνω. Δύο μερίδες,
περιλαμβάνονται περιορισμένα λαχανικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου