Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Θαλασσινά με λαχανικά


3 κγ αφυδατωμένο κρεμμύδι
2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
1 σκελίδα σκόρδου (ή σκόνη)
Λίγη πάπρικα
½ κγ αλάτι
Λίγο πιπέρι
*2 τομάτες, κομμένες στη μέση
*480 γρ. γαρίδες ή αστακό ωμό (ζυγίστε ανάλογα για τις μερίδες)
Γλυκαντικό

Μαγειρέψτε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το σκόρδο, την πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι και τις τομάτες για 10' ή μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές. Προσθέστε τις γαρίδες ή τον αστακό. Πασπαλίστε με το γλυκαντικό να γλυκάνει το φαγητό. Σκεπάστε και σιγοβράστε για 10' ή παραπάνω. Δύο μερίδες, περιλαμβάνονται περιορισμένα λαχανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου