1 φλ. σέλερι ψιλοκομμένο
1 ψημένη πιπεριά Φλωρίνης
2 κγ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
Μερικές ΚΣ ζωμό ψαριού ή νερό
Τριμμένη πιπερόριζα
*90 γρ. καβουρόψιχα κονσέρβας, κομμένη με πιρούνι
*90 γρ. γαρίδες βρασμένες, χωρίς κέλυφος
½ φλ. Γαλλικό Ντρέσσινγκ Τομάτας WW
Μαγειρέψτε το σέλερι, την πιπεριά και το
αφυδατωμένο κρεμμύδι στις κουταλιές του ζωμού ή του νερού. Όταν το υγρό
εξατμιστεί και τα λαχανικά μαλακώσουν, αρωματίστε με την πιπερόριζα. Ρίξτε τα λαχανικά σε μια μικρή γάστρα ως
εξής: μια στρώση λαχανικά – μια στρώση καβουρόψιχα – μια στρώση λαχανικά – μια
στρώση γαρίδες. Από πάνω ρίξτε το ντρέσσινγκ και ψήστε σε μέτριο φούρνο στους
180 βαθμούς για μισή ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου