Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Θαλασσινά στη γάστρα


1 φλ. σέλερι ψιλοκομμένο
1 ψημένη πιπεριά Φλωρίνης
2 κγ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
Μερικές ΚΣ ζωμό ψαριού ή νερό
Τριμμένη πιπερόριζα
*90 γρ. καβουρόψιχα κονσέρβας, κομμένη με πιρούνι
*90 γρ. γαρίδες βρασμένες, χωρίς κέλυφος
½ φλ. Γαλλικό Ντρέσσινγκ Τομάτας WW

Μαγειρέψτε το σέλερι, την πιπεριά και το αφυδατωμένο κρεμμύδι στις κουταλιές του ζωμού ή του νερού. Όταν το υγρό εξατμιστεί και τα λαχανικά μαλακώσουν, αρωματίστε με την πιπερόριζα.  Ρίξτε τα λαχανικά σε μια μικρή γάστρα ως εξής: μια στρώση λαχανικά – μια στρώση καβουρόψιχα – μια στρώση λαχανικά – μια στρώση γαρίδες. Από πάνω ρίξτε το ντρέσσινγκ και ψήστε σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου