Αρχή
ΚΑΝΟΝΕΣ & ΜΕΝΟΥ για όλους
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ανά κατηγορία
ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ
Μετρήσεις
Έτσι άρχισαν όλα!
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019
Αυγά ψαριού στη ψηστιέρα
Δοκιμάστε *αυγά ψαριού κονσέρβας (αν τα βρείτε κάπου) ή φρέσκα, ψήστε τα κι απ’ τις δύο μεριές στην ψηστιέρα και σερβίρετε τα με χυμό λεμονιού και
σάλτσα μαϊντανού
.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου