Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Γαρίδες τυλιχτές


240 γρ. γαρίδες καθαρισμένες κι αποφλοιωμένες
1 ΚΣ ψιλοκομμένο ασκαλώνι (κρεμμύδι)
Γλουταμινικό νάτριο (MSG)
8 λεπτές φέτες από πράσινα πλατιά φασολάκια ή αγγούρι ή σέλερι σε λεπτά μπαστούνια
¼ κγ σκόρδο λιανισμένο
½ κγ αλάτι
*1 κγ χυμό τομάτας ή νερό
8 πράσινα φασολάκια (αμαγείρευτα)
Αλουμινόχαρτο

Τοποθετείστε τις γαρίδες και τα υπόλοιπα υλικά στο κέντρο ενός αλουμινόχαρτου. Πιάστε τις άκρες του αλουμινόχαρτου μαζί και τυλίξτε ώστε να γίνει πουγκί. Τοποθετείστε σε κατσαρόλα που έχει νερό μέχρι 3 εκ. που βράζει. Σκεπάστε και μαγειρέψτε για 15' (ή ψήστε για 15'-20' στους 200 βαθμούς). Σερβίρετε στο αλουμινόχαρτο. 1 μερίδα βραδινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου