Ετοιμάστε 12 μεγάλα μανιτάρια για γέμισμα, αφαιρέστε τα κοτσάνια και ψιλοκόψτε τα. Βράστε τα μέχρι να μαλακώσουν με 1 ΚΣ
ζωμό κοτόπουλου ή νερό. Στραγγίστε *120 γρ. τόνο, πατήστε με το πιρούνι και
προσθέστε τα βρασμένα κοτσάνια, ½ κγ χυμό λεμονιού και ⅛ κγ θυμάρι.
Ανακατέψτε καλά και αρωματίστε με πιπέρι. Γεμίστε τα καπάκια απ’ τα μανιτάρια
με το μείγμα. Φτιάξτε ψίχουλα χρησιμοποιώντας *½ φέτα ψωμιού απ’ την μερίδα του
μεσημεριανού που δικαιούστε, χτυπώντας τη στο μπλέντερ. Πασπαλίστε τα καπάκια
των μανιταριών με τα ψίχουλα και βάλτε τα σε ταψάκι. Ψήστε στους 180 βαθμούς
για 10' ή μέχρι να ζεσταθούν καλά και πάρουν ελαφρύ χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου