Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Σαλάτα νισουάζ


*240 γρ. τόνο κονσέρβας, στραγγισμένο
*1 φλ. Γαλλικό Ντρέσσινγκ Τομάτας
1 σκελίδα σκόρδου, σπασμένη
1 κγ χυμό τριμμένου κρεμμυδιού
1 ΚΣ εστραγκόν ψιλοκομμένο (1 ¼ κγ αποξηραμένο)
1 ΚΣ σχοινόπρασο ψιλοκομμένο (1 ½ κγ αποξηραμένο)
1 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε δαχτυλίδια
1 φλ. φασολάκια μακριά βρασμένα
½ φλ. πιπεριά Φλωρίνης κομμένη
1 μαρούλι, σε κομμάτια
*120 γρ. αυγό βρασμένο σφιχτό, κομμένο σε τέταρτα

Ανακατέψτε τα 10 πρώτα υλικά κι αφήστε να μαριναριστούν μέχρι να σερβίρετε. Ακριβώς λίγο πριν το σερβίρισμα ανακατέψτε και ρίξτε τη σαλάτα σε μπωλ, γαρνίροντας με τ’ αυγά. 4 μερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου