Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Τόνος φλορεντίν στη γάστρα


Σε μια γάστρα κάντε μια στρώση με σπανάκι. Αρωματίστε με αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Στραγγίστε και ζυγίστε για την μερίδα σας έναν *τόνο κονσέρβας, πατήστε τον με το πιρούνι και στρώστε τον πάνω στο σπανάκι. Καλύψτε τον γενναιόδωρα με σάλτσα σέλερι, πασπαλίστε με πάπρικα. Βάλτε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο να πάρει χρώμα και ζεσταθεί καλά, περίπου μισή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου