Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Σαλάτα του σεφ (για μεσημεριανό)


Μαρούλι
*120 γρ. τόνο στραγγισμένο
½ βάζο (225 γρ.) πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες
½ αγγούρι, σε φέτες
2 ΚΣ σέλερι ψιλοκομμένο
1 ΚΣ ξύδι ή χυμό λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι
*1 φέτα ψωμί ψημένη

Ψιλοκόψτε το μαρούλι σε ένα μπωλ. Ρίξτε το τόνο, τις πιπεριές, το αγγούρι και το σέλερι. Ραντίστε με το ξύδι ή το λεμόνι, αλατοπιπερώστε κι ανακατέψτε. Σερβίρετε με 1 φέτα τραγανού ψωμιού κομμένη στα 4 ή να την φτιάξετε σε κρουτόν. Προσθέστε χυμό τομάτας, καφέ ή τσάι και ένα μήλο ψητό – σίγουρα θα πεινάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου