*960 γρ. άπαχη βοδινή μπριζόλα ώμου, κομμένη σε
λεπτές φέτες
1 φλ. μανιτάρια σε φέτες
1 ΚΣ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
1 ½ φλ. ζωμό κρέατος ή 1 ½ φλ. νερό με 2 κύβους
ζωμού
1 ½ ΚΣ σόγια σως
1/8 κγ πιπέρι
1 φλ. σέλερι σε πολύ λεπτές φέτες
2 πιπεριές πράσινες σε λεπτές ροδέλες
Ψήστε το κρέας, τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια στο
γκριλ μέχρι να πάρουν χρώμα ή κάντε το στο μάτι της κουζίνας σε αντικολλητικό
τηγάνι. Μαγειρέψτε τα υπόλοιπα υλικά σε μια κατσαρόλα για 30'. Προσθέστε το
ψημένο κρέας. Σκεπάστε και σιγοβράστε για μερικά λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει.
Σερβίρεται με αγγλική μουστάρδα (φτιάχνεται με σκόνη μουστάρδας και νερό μέχρι
να γίνει πάστα). Μερίδες 4.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου