Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Βοδινό τσοπ σουέϊ


*960 γρ. άπαχη βοδινή μπριζόλα ώμου, κομμένη σε λεπτές φέτες
1 φλ. μανιτάρια σε φέτες
1 ΚΣ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
1 ½ φλ. ζωμό κρέατος ή 1 ½ φλ. νερό με 2 κύβους ζωμού
1 ½ ΚΣ σόγια σως
1/8 κγ πιπέρι
1 φλ. σέλερι σε πολύ λεπτές φέτες
2 πιπεριές πράσινες σε λεπτές ροδέλες

Ψήστε το κρέας, τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια στο γκριλ μέχρι να πάρουν χρώμα ή κάντε το στο μάτι της κουζίνας σε αντικολλητικό τηγάνι. Μαγειρέψτε τα υπόλοιπα υλικά σε μια κατσαρόλα για 30'. Προσθέστε το ψημένο κρέας. Σκεπάστε και σιγοβράστε για μερικά λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. Σερβίρεται με αγγλική μουστάρδα (φτιάχνεται με σκόνη μουστάρδας και νερό μέχρι να γίνει πάστα). Μερίδες 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου