Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Κινέζικο βοδινό και γογγύλια


*960 γρ. βοδινό άπαχο
1 ½ φλ. νερό
3 ΚΣ σόγια σως
½ κγ αλάτι
3 φέτες πιπερόριζας (ή σκόνη πιπερόριζας)
*2 φλ. γογγύλια κίτρινα

Πλύντε το κρέας και κόψτε το σε κομμάτια των 2,5 εκ.. Ρίξτε σε βαριά κατσαρόλα με το νερό και βράστε γρήγορα, τότε προσθέστε τη σόγια σως, το αλάτι και την πιπερόριζα. Χαμηλώστε τη φωτιά κι αφήστε να μαγειρευτεί για 1 ώρα. Κόψτε τα γογγύλια σε φέτες και προσθέστε τα στο κρέας και βράστε για άλλη μία ώρα.

- Τα γογγύλια ανήκουν στα περιορισμένα λαχανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου