Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Ρολά με μοσχάρι και κοτόπουλο


*Στήθος κοτόπουλου, χωρίς κόκκαλα, 2 επιτρεπόμενες μερίδες
½ κγ αλάτι σκόρδου
1 δόση πιπεριού
½ κγ ρίγανη
½ κγ θυμάρι
½ φλ. ζωμό κοτόπουλου
1 ΚΣ κρεμμύδι τριμμένο
1 δαφνόφυλλο
*Μοσχάρι, 1 μερίδα, κομμένο σε 2 κομμάτια

Αφαιρέστε την πέτσα απ’ το στήθος. Κόψτε κατά μήκος σε 4 λωρίδες των 2,5 εκ. φάρδους. Ανακατέψτε το αλάτι σκόρδου, το πιπέρι, τη ρίγανη και το θυμάρι και καλύψτε το κοτόπουλο. Ψήστε το στο γκριλ ή σε ψηστιέρα. Βάλτε το έπειτα σε τηγάνι μαζί με τον ζωμό κοτόπουλου, το κρεμμύδι και το δαφνόφυλλο. Σκεπάστε και σιγοβράστε για 20' η μέχρι να μαλακώσει. Αφαιρέστε το δαφνόφυλλο. Βγάλτε απ’ το τηγάνι το κοτόπουλο και τυλίξτε το στα κομμάτια μοσχαριού και κλείστε τα με οδοντογλυφίδες. Τοποθετήστε κάθε ρολό  πίσω στο τηγάνι και σιγοβράστε για 5'. Σερβίρετε αμέσως με σάλτσα πάνω στο καθένα. Βγαίνουν 3 μερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου