Αγοράστε μέτρια ή μεγάλα μανιτάρια. Αφαιρέστε τα
κοτσάνια και κρατήστε τα για άλλη χρήση. Γεμίστε τα καπάκια με μαγειρεμένο,
ψιλοκομμένο, καρυκευμένο *μοσχάρι. Απλώστε μια λεπτή στρώση *τοματοχυμού σε ένα
ταψάκι. Τοποθετήστε τα γεμιστά μανιτάρια. Πασπαλίστε με λίγο τοματοχυμό και
ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ψήστε στους 180 βαθμούς για 15'.
(Σημείωση: ζυγίστε το μοσχάρι πριν το
χρησιμοποιήσετε –για τις γυναίκες επιτρέπεται 180 γρ. μαγειρεμένου κρέατος στο
δείπνο και για τους άνδρες, 240 γρ.).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου