Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Μανιτάρια γεμιστά με μοσχάρι


Αγοράστε μέτρια ή μεγάλα μανιτάρια. Αφαιρέστε τα κοτσάνια και κρατήστε τα για άλλη χρήση. Γεμίστε τα καπάκια με μαγειρεμένο, ψιλοκομμένο, καρυκευμένο *μοσχάρι. Απλώστε μια λεπτή στρώση *τοματοχυμού σε ένα ταψάκι. Τοποθετήστε τα γεμιστά μανιτάρια. Πασπαλίστε με λίγο τοματοχυμό και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ψήστε στους 180 βαθμούς για 15'.
(Σημείωση: ζυγίστε το μοσχάρι πριν το χρησιμοποιήσετε –για τις γυναίκες επιτρέπεται 180 γρ. μαγειρεμένου κρέατος στο δείπνο και για τους άνδρες, 240 γρ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου