Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Μοσχάρι τσόου μέϊν


*480 γρ. μοσχάρι
2 ΚΣ σόγια σος
½ κγ αλάτι
1 φλ. ζωμό βοδινού
3 ΚΣ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
2 φλ. σέλερι σε λεπτές φέτες
480 γρ. φύτρες φασολιών κονσέρβας, στραγγισμένες και πλυμένες σε κρύο νερό
½ κγ σκόνη πιπερόριζας

Βράστε το μοσχάρι με την σόγια σος, το αλάτι και τον ζωμό σε σκεπασμένη κατσαρόλα μέχρι το κρέας να μαλακώσει. Ρίξτε το κρεμμύδι, το σέλερι, τις φύτρες φασολιών και την πιπερόριζα. Βράστε για 10’. Μερίδες 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου