Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Μοσχάρι στη λαδόκολλα


Αγοράστε νεαρό *μοσχάρι σε κομμάτια (300 γρ. για τις γυναίκες, 360 γρ. για τους άνδρες). Ψήστε σε καυτό τηγάνι να πάρει χρώμα κι απ’ τις δύο μεριές. Ανακατέψτε θυμάρι σε σκόνη (χτυπήστε αποξηραμένο στο μπλέντερ), μοσχοκάρυδο και ψιλοκομμένο μαϊντανό με αλάτι, πιπέρι και μερικές σταγόνες πιπέρι καγιέν. Πασπαλίστε το κρέας με το μείγμα απ’ τα καρυκεύματα. Κόψτε από ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο που να ταιριάζει στα κομμάτια του κρέατος αφήνοντας περιθώριο για να τυλιχτούν. Βάλτε σε κάθε ένα από μια στρώση Μανιτάρια Πουρέ ή Μανιτάρια Πικάντ σε κάθε αλουμινόχαρτο, προσθέστε το κάθε κομμάτι κρέατος και ρίξτε από πάνω μια στρώση Σάλτσα Κρεόλ. Τυλίξτε το αλουμινόχαρτο σαν πουγκί ώστε να μην φύγουν οι ζωμοί κι ο ατμός απ’ το φαγητό. Τοποθετήστε τα κομμάτια σε ένα ταψάκι και ψήστε για 30’ στους 180 βαθμούς. Σερβίρετε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου