Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Μοσχάρι με συκωτάκια κοτόπουλου (Σκαλοπίνια αλ φεγκάτο)


*120 γρ. μοσχάρι, σε λεπτή φέτα
*120 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου, σε κύβους
*1 ψιλοκομμένη τομάτα (ή χρησιμοποιήστε WW Σάλτσα Τομάτας και οποιοδήποτε άλλο περιορισμένο λαχανικό)
¼ κγ θυμάρι
1 κγ αλάτι
½ κγ φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ζεσταίνετε ένα σιδερένιο τηγάνι και ψήστε το μοσχάρι και τα συκωτάκια να πάρουν χρώμα σε δυνατή φωτιά, γυρνώντας συχνά. Προσθέστε τις τομάτες, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για 10' ακόμη μέχρι το μοσχάρι να μαλακώσει. Μερίδα 1.
Σημείωση:  Οι φέτες μοσχαριού, αν ψηθούν πρώτες μπορούν να γεμιστούν με τα υπόλοιπα υλικά που θα μαγειρευτούν μαζί. Μετά το γέμισμα, μπορούν να σιγοβράσουν σε νερό ή ζωμό κοτόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου