Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Μοσχάρι έκπληξη


*480 γρ. μοσχαρίσιες κοτολέτες, κομμένες σε λεπτές λωρίδες
Αλάτι και πιπέρι
*½ καρότο, κομμένο σε λωρίδες
*½ κρεμμύδι, σε φέτες
½ φλ. ζωμό βοδινού
*1 φλ. τοματοχυμό

Αλατοπιπερώστε τις λωρίδες του κρέατος. Σε κάθε λωρίδα τοποθετήστε από μια λωρίδα καρότου και 2 κομμάτια κρεμμυδιού. Τυλίξτε το κρέας γύρω απ’ τα λαχανικά και κλείστε με οδοντογλυφίδα. Ρίξτε τα σε τηγάνι ή κατσαρόλα και ψήστε να πάρουν χρώμα κι έπειτα ρίξτε τον ζωμό να ψηθούν μαζί. Προσθέστε τον τοματοχυμό. Σκεπάστε και μαγειρέψτε σε σιγανή φωτιά για 1 ώρα. Δύο μερίδες, που περιλαμβάνουν περιορισμένα λαχανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου