*480 γρ. μοσχαρίσιες κοτολέτες, κομμένες σε λεπτές
λωρίδες
Αλάτι και πιπέρι
*½ καρότο, κομμένο σε λωρίδες
*½ κρεμμύδι, σε φέτες
½ φλ. ζωμό βοδινού
*1 φλ. τοματοχυμό
Αλατοπιπερώστε τις λωρίδες του κρέατος. Σε κάθε
λωρίδα τοποθετήστε από μια λωρίδα καρότου και 2 κομμάτια κρεμμυδιού. Τυλίξτε το
κρέας γύρω απ’ τα λαχανικά και κλείστε με οδοντογλυφίδα. Ρίξτε τα σε τηγάνι ή
κατσαρόλα και ψήστε να πάρουν χρώμα κι έπειτα ρίξτε τον ζωμό να ψηθούν μαζί.
Προσθέστε τον τοματοχυμό. Σκεπάστε και μαγειρέψτε σε σιγανή φωτιά για 1 ώρα.
Δύο μερίδες, που περιλαμβάνουν περιορισμένα λαχανικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου