Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Κεμπάπ με συκωτάκια κοτόπουλου

*480 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου 
*240 γρ. τοματίνια 
1 πιπεριά κομμένη στα τέσσερα 
2 ΚΣ γούστερ σος 

Κόψτε τα συκωτάκια στη μέση κι αφαιρέστε οποιαδήποτε φλέβα, πέτσα ή αίμα με ένα ψαλίδι. Περάστε τα σε σουβλάκια με τον εξής τρόπο: συκωτάκια, τοματίνια, πιπεριά αφήνοντας περίπου 6 χιλ. κενό ενδιάμεσα τους. Τοποθετήστε τα πάν σε σχάρα που είναι πάνω σε ταψί, αλείψτε τα με τη γούστερ σος. Ψήστε τα σε απόσταση 15 εκ. απ’ την αντίσταση του γκριλ για 7' ή μέχρι να γίνουν όπως σας αρέσουν. 2 μερίδες για δείπνο: κρέας και περιορισμένα λαχανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου