⅓ φλ. γάλα άπαχο σε σκόνη
⅓ φλ. νερό
Χτυπήστε μαζί σ’ ένα μπωλ. Τοποθετείστε το στην
κατάψυξη για 25’. Βγάλτε και χτυπήστε πάλι μέχρι η κρέμα να στέκεται. Μια
μερίδα. Αυτή η συνταγή φτιάχνετε χωρίς λεμόνι και είναι λιγότερο σταθερή σε
σύγκριση με την κρέμα την προηγούμενη συνταγή, όμως κάποιοι ίσως προτιμήσουν
την άγλυκη εκδοχή.
1/3 φλ. σκόνη γάλακτος ισοδυναμεί με 1 φλ. γάλα
άπαχο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου