Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Χτυπητή επικάλυψη 2 (whipped topping)


⅓ φλ. γάλα άπαχο σε σκόνη
⅓ φλ. νερό

Χτυπήστε μαζί σ’ ένα μπωλ. Τοποθετείστε το στην κατάψυξη για 25’. Βγάλτε και χτυπήστε πάλι μέχρι η κρέμα να στέκεται. Μια μερίδα. Αυτή η συνταγή φτιάχνετε χωρίς λεμόνι και είναι λιγότερο σταθερή σε σύγκριση με την κρέμα την προηγούμενη συνταγή, όμως κάποιοι ίσως προτιμήσουν την άγλυκη εκδοχή.
1/3 φλ. σκόνη γάλακτος ισοδυναμεί με 1 φλ. γάλα άπαχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου