Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Λαμπερό το από πάνω


Ζεσταίνεται ένα μικρό βαρύ τηγάνι χωρίς προσθήκη λίπους. Σπάστε μέσα σε αυτό ένα αυγό. Μαγειρέψτε μέχρι οι άκρες του πάρουν καστανό χρώμα. Σερβίρετε όπως είναι (με υγρή την κορυφή του) ή γυρίστε με μια σπάτουλα να πάρει χρώμα κι άλλη πλευρά.
Για να γίνει το αυγό χωρίς να το γυρίσετε, σκεπάστε το τηγάνι με καπάκι και ψήστε μέχρι να γίνει όπως σας αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου