Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Γαλλικό ντρέσσινγκ πιπεριάς


½ κγ μουστάρδα σκόνη
½ κγ πάπρικα
½ κγ αλάτι
¼ κγ πιπέρι
¼ φλ. χυμό λεμονιού και ξύδι από κρασί, ανακατεμένα
⅔ φλ. ζωμό κοτόπουλου ή βοδινού
1 σκελίδα σκόρδου, σπασμένη
3 ΚΣ πιπεριά πιμιέντο (ή Φλωρίνης φρέσκη)
¼ κγ γλυκαντικό
¼ κγ άρωμα βουτύρου

Ρίξτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν πουρές. Για να το φτιάξετε χωρίς μπλέντερ, λιώστε την πιπεριά στο γουδί και ρίξτε όλα τα υλικά μετά σε ένα βάζο σκεπάστε κι ανακινήστε δυνατά όταν είναι να χρησιμοποιήσετε το ντρέσσινγκ. Ένα καλό βασικό ντρέσσινγκ για να έχετε αμέσως οποιαδήποτε στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου