Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Γλυκό με τυρί κότατζ


1 φέτα ψωμί ολ. αλέσεως ψημένη
60 γρ. τυρί κότατζ (απ’ το πρωινό)
⅛ κγ κανέλλα
⅛ κγ βανίλια
½ φακελάκι γλυκαντικό

Αναμείξτε το τυρί, την κανέλλα, τη βανίλια και το γλυκαντικό. Απλώστε στο ψωμί και ψήστε στο γκριλ μέχρι να ζεσταθεί καλά.
Νομίζουμε πως αυτό έχει γεύση ενός φρεσκοψημένου γλυκού με τυρί.

ΕΠΙΛΟΓΗ
Χρησιμοποιήστε άρωμα βουτύρου αντί βανίλιας και προσθέστε ¼ κγ ξύσμα πορτοκαλιού. Πιέστε με πλάστη τη φέτα ψωμιού και κόψτε διαγώνια. Μοιράστε στα ίσα το μείγμα του τυριού επάνω στα τρίγωνα του ψωμιού κι ενώστε τα τρίγωνα με οδοντογλυφίδες. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για 10’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου