5 ΚΣ χυμό λεμονιού
¾ φλ. νερό
1 ΚΣ σόγια σος
1 σκελίδα σκόρδου σε κομμάτια, για να δώσει άρωμα γρήγορα
1 κγ γλυκαντικό
1 πιπεριά Φλωρίνης φρέσκη, ψιλοκομμένη σε κυβάκια
¾ φλ. νερό
1 ΚΣ σόγια σος
1 σκελίδα σκόρδου σε κομμάτια, για να δώσει άρωμα γρήγορα
1 κγ γλυκαντικό
1 πιπεριά Φλωρίνης φρέσκη, ψιλοκομμένη σε κυβάκια
Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίξτε όλα τα υλικά. Βράστε για 10', χωρίς να σκεπάσετε. Αφαιρέστε το σκόρδο. Χρησιμοποιήστε σε φρουτοσαλάτα ή σε κινέζικα πιάτα σαν υποκατάστατο της σάλτσας για πάπια, τσάτνει κλπ. Είναι καλή σάλτσα για να έχετε στην άκρη κι είναι απεριόριστη.
Σημείωση: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό τομάτας αντί για για νερό, αλλά θα πρέπει να υπολογιστεί απ'τα περιορισμένα της ημέρα, στα 360 ml.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου