*2 φλ. χυμό τομάτας
2 αγγούρια, ψιλοκομμένα
1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
2 ΚΣ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού,
ανασυσταμένες στο νερό
1 φλ. σέλερι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδου
2 φλ. νερό
1 κγ αλάτι
½ κγ πιπέρι
Βάλτε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα. Σιγοβράστε για
45’. Βάλτε τη στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε το μείγμα σαν στρώση ή επικάλυψη
πριν ψήσετε το ψάρι. Απεριόριστο αλλά προσοχή στο μέτρημα του χυμού τομάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου