Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ψάρι φούρνου τύπου κρεόλ


*2 φλ. χυμό τομάτας
2 αγγούρια, ψιλοκομμένα
1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
2 ΚΣ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού, ανασυσταμένες στο νερό
1 φλ. σέλερι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδου
2 φλ. νερό
1 κγ αλάτι
½ κγ πιπέρι

Βάλτε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα. Σιγοβράστε για 45’. Βάλτε τη στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε το μείγμα σαν στρώση ή επικάλυψη πριν ψήσετε το ψάρι. Απεριόριστο αλλά προσοχή στο μέτρημα του χυμού τομάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου