*480 γρ. φιλέτα ψαριού φρέσκα ή κατεψυγμένα,
κομμένα σε 4 μερίδες
Αλάτι και πιπέρι
2 ΚΣ χυμό λεμονιού
½ φλ. Σάλτσα Μανιταριών
*60 γρ. τριμμένο σκληρό τυρί
¼ κγ αλάτι
1/8 κγ πάπρικα
Βάζουμε το ψάρι σε ταψί. Πασπαλίζουμε με το αλάτι,
το πιπέρι και το λεμόνι. Το σκεπάζουμε με την Σάλτσα Μανιταριών, πασπαλίζουμε
με το τυρί και με τη πάπρικα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15΄. 4
μερίδες για μεσημεριανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου