Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Θαλασσινά στα κοχύλια


*1 αυγό
*300 γρ. ψιλοκομμένες βρασμένες γαρίδες ή κρέας αστακού ή καβουριού
1 ΚΣ μαϊντανό ψιλοκομμένο
*1 ΚΣ χυμό τομάτας
1 ΚΣ χρένο
Αλάτι και πιπέρι
½ κγ χυμό λεμονιού
*1 ΚΣ σκόνη άπαχου γάλακτος
*¼ φλ. ψίχουλα ψωμιού (από 1 φέτα ψωμί χτυπημένης το μπλέντερ)

Χτυπήστε το αυγό και ανακατέψτε το με τα υπόλοιπα υλικά εκτός απ’ την σκόνη γάλακτος και τα ψίχουλα ψωμιού. Ανακατέψτε ελαφρά με ένα πιρούνι και γεμίστε 3 κοχύλια ή πυρεξάκια. Πασπαλίστε το γάλα πάνω σε κάθε κοχύλι και έπειτα με τα ψίχουλα. Ψήστε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν καστανό χρώμα. 3 μεσημεριανές ποσότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου