Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Φουρνιστός σολομός ή τόνος


*1 φέτα ψωμί
Σέλερι
Πιπεριά πράσινη
1 κγ νιφάδες κρεμμυδιού
Χυμός λεμονιού
*1 αυγό
*180 γρ. σολομός ή τόνος κονσέρβας, στραγγισμένος

Ρίξτε το ψωμί στο μπλέντερ και χτυπήστε το να γίνει ψίχουλα. Μετά ρίξτε τα λαχανικά και χτυπήστε να γίνουν πουρές. Ανακατέψτε τα ψίχουλα, τον πουρέ λαχανικών, το χυμό λεμονιού, το αυγό και το ψάρι. Βάλτε το σε ταψάκι. Ψήστε στους 180 βαθμούς για 15'. 2 μεσημεριανές μερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου